Bygganytt.com: Husköparskolan
logo1a1

nav01a1a

nav02a1a

nav03a1a

nav04a1a

nav05a1a

nav06a1a

nav07a1a

nav08a1a


Husköparskolan
Artikelkategorier
Läsvärt >>
Husköparskolan >>
Drömvillan >>

KommunOmråde
2 tomter 2
Vallentuna Olhamra
Knivsta Vrå
Skottsund
Nykvarn Tallen 5

Flyttar in
Före byggstart
Byggprocessen
Ditt livs bästa affär?
Sök
På siten Ordlista
Husköparskolan del 1: Bra pris vid snabb affär

Lägenhet i andra hand, förstahandskontrakt, bostadsrätt eller eget hus. Vi befinner oss alla någonstans i vår livslånga bostadsprocess. Var är du i din?

Läs mer >>Husköparskolan del 2: Öppen planlösning?

Har du börjat se dig om? Marknaden erbjuder såväl nya hus som begagnade. Del två i Husköparskolan ägnas huvudsakligen åt skillnaderna mellan dessa. De är rätt många och dessutom viktiga.

Läs mer >>Husköparskolan del 3: Ljust och luftig

Det finns en lång rad nya hus att välja mellan. Vilket hus passar dig och din familj bäst? Hur ser huset på ritningarna ut i verkligheten? Var ska det ligga? Det är svåra frågor, och dessutom oerhört viktiga.

Läs mer >>Husköparskolan del 4: Gammaldags charm

Att köpa nytt hus är dessbättre lite annorlunda. Fjärde delen i Husköparskolan behandlar själva köpsituationen ? hur den går till och vad den innebär.

Läs mer >>Husköparskolan del 5: Inredningsbar vind

Köpeskillingen är det husköpare brukar vara mest intresserade av. Det är inte så konstigt ? att köpa hus är en stor affär. Men varje hus har en total ekonomi, och där ingår köpeskillingen bara som en av många delar.

Läs mer >>Husköparskolan del 6: Nytt hus

Är du husköpartypen? Vi ställde frågan i Husköparskolans första del. Sedan dess har vi i tur ordning presenterat en rad av de viktiga ställningstaganden du står inför. Nu återvänder vi till dem. Sjätte och sista delen av Husköparskolan fungerar som en översikt.

Läs mer >>Annnonser